Forza Consulting is expert op het gebied van integratie van JD Edwards met andere applicaties. Met betrekking tot de in middelgrote bedrijven gehanteerde integratiearchitectuur zien we een verschuiving van point-to-point en batchgewijze interfaces naar op web services gebaseerde real-time integraties.

 

Applicatie-integratieoplossingen van Forza

Forza kan verschillende integratie oplossingen bieden. Deze zijn afhankelijk van de mate waarin de wens bestaat voor real-time integratie en de keuze voor de JD Edwards-toolset, Fusion Middleware of andere SOA-software. We hebben vanzelfsprekend kennis van de standaard JD Edwards-integratiemogelijkheden:

  • De op flat files en batchverwerking gebaseerde technologie van integreren met behulp van Z-files
  • De real-time business-services.

Daarnaast kunnen we op basis van de JD Edwards-toolset ook business-services ontwikkelen.

Veelal is de perceptie dat het bij services gaat om dure en complexe interfaces. Dit creëert een drempel voor het gebruik van busines-services, waar wel een real-time integratie gewenst is. Met behulp van de Magic iBOLT SOA-software kunnen op webservices gebaseerde integraties echter snel en efficiënt gerealiseerd worden.

Daarnaast is met Oracle is ook Forza Consulting het Fusion-pad ingeslagen. We hebben inmiddels expertise opgebouwd in Fusion Middleware-technologie en hebben een integratieframework ontwikkeld voor integratie van een JD Edwards-omgeving met Fusion Middleware.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de applicatie-integratieservices van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op met Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Tweets

Volg ons

Over Forza

Forza Consulting is een consultancybedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards en Oracle Cloud Applications. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP applicatiemanagement, integraties en beheer.

Voor Oracle JD Edwards gebruikers biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu