NetSuite biedt vanuit de cloud een op maat gemaakte oplossing voor dienstverleners, waarmee u uw backoffice- en frontoffice-werkzaamheden volledig kunt stroomlijnen. Op deze manier vergroot u de productiviteit en winstgevendheid van uw services. NetSuite biedt oplossingen voor dienstverleners van iedere grootte en ieder type. Doordat NetSuite volledig cloud-based is, beschikt uw personeel altijd en op iedere locatie over de middelen om een optimale service te verlenen aan de klant.

Over NetSuite voor de Dienstverlening

Reageer snel op veranderingen. Door middel van realtime business analytics en flexibele workflows is het mogelijk om snel te reageren op veranderende omstandigheden.

Verhoog operationele effectiviteit. Door het combineren van CRM, e-commerce en back-office ERP kunt u gefragmenteerde data samenvoegen, processen automatiseren en kosten centraal monitoren. Zo ontstaat er een effectievere bedrijfsvoering.

Vergroot de zichtbaarheid. Realiseer een compleet, real-time overzicht van uw business en stuur uw organisatie aan op basis van datagedreven besluitvorming.

Vergroot uw rendement. Maak nauwkeurige analyses van tijdschema’s, beschikbare middelen en winstgevendheid. Zo ontdekt u op welke plekken de marge kan worden verhoogd.

 

Whitepaper: De Formule van een Succesvolle Dienstverlener

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Oplossingen

NetSuite ERP
NetSuite ERP gaat verder dan traditionele administratie-software en biedt een compleet, uniform pakket van applicaties waarmee al uw afdelingen met elkaar worden verbonden. Dit helpt u om uw diensten te stroomlijnen, processen te vereenvoudigen en sneller te reageren op ontwikkelingen in de markt.

Professional Services Automation
Dankzij het 100 procent cloud-based Professional Services Automation-systeem, biedt NetSuite uitgebreide automatiseringsmogelijkheden, waardoor uw projecten kunt stroomlijnen, marges kunt verhogen en u uiteindelijk hogere omzetten behaalt.

Services Resources Planning
Vanaf het moment dat een business opportunity wordt geïdentificeerd, tot projectoplevering: met NetSuite heeft u compleet, realtime inzicht in alle projectfases. Zo ziet u precies hoe u de kwaliteit kunt verhogen en een optimale efficiëntie kunt realiseren.

Customer Relationship Management
NetSuite biedt dienstverleners een geïntegreerde oplossing die u in staat stelt om iedere interactie met de klant centraal in te zien en de communicatie met de klant te stroomlijnen. Hiermee kunt de best mogelijke service garanderen.

Tweets

Volg ons

Over Forza

Forza Consulting is een consultancybedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards en Oracle Cloud Applications. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP applicatiemanagement, integraties en beheer.

Voor Oracle JD Edwards gebruikers biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu