6 praktische tips voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards

Het constant bijhouden van package-beheer binnen uw JD Edwards omgevingen kan een behoorlijk omvangrijke klus zijn voor uw CNC-systeembeheerders. Aangezien JD Edwards geen complete oplossing biedt voor het efficiënt uitvoeren van package builds en deployments, kiezen CNC’ers er vaak voor om eigen maatwerk toe te voegen. Soms werkt dit goed, maar vaak ook niet. Op basis van verschillende CNC-praktijkverhalen hebben we een e-book samengesteld met 6 praktische tips om u te helpen bij het optimaliseren van uw technische verandermanagement in JD Edwards.
 
In deze blog leest u alvast de eerste twee tips.
 

Tip 1: Voeg statussen toe aan uw OMW technical change management-proces

Door statussen toe te voegen aan uw OMW technical change management-proces brengt u structuur aan binnen uw projecten. Op deze manier kunt u het beheer van package builds efficiënter organiseren en de samenwerking tussen het development-team, het testing-team, de CNC-systeembeheerders en de projectmanager verbeteren. Op basis van de statuscode van ieder project, worden projectstatussen op een visuele manier herkend. Dit geeft niet alleen structuur en overzicht, maar het kan uiteindelijk resulteren in een volledig geautomatiseerd, ‘zero-click’ package build-proces.
 

Tip 2: Maak onderscheid tussen verschillende package deployments

Sommige package deployments kunnen prima gedurende de dag worden uitgevoerd. Dit is echter zeker niet voor alle deployments het geval. Door onderscheid te maken tussen package deployments die de werking van uw ERP-omgeving wel en niet in gevaar brengen, kunt u een optimale werking van JD Edwards en het succes van uw processen garanderen. Het efficiënt inplannen van package builds zorgt er daarnaast voor dat uw CNC-systeembeheerders zo min mogelijk werk hoeven te verrichten buiten kantooruren.
 

Meer tips over het optimaliseren van uw package build en deployment-proces? Vul het formulier in om het e-book te downloaden!

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu