8 best practices die een ERP-implementatie succesvol maken

U heeft besloten dat uw huidige ICT-systeem aan vervanging toe is. Ook heeft u weloverwogen gekozen voor een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) dat past bij uw organisatie en manier van werken. Maar hoe zorgt u er nu voor dat een ERP-implementatie daadwerkelijk goed verloopt? ERP-implementaties zijn zware trajecten met een enorme impact op de organisatie.

Implementatie ERP-systeem

De invoering van een ERP-systeem is geen ICT-project. Het raakt de kern van het bedrijf: alle bedrijfsprocessen worden erin meegenomen. De ‘business’ moet daarom nauw betrokken zijn bij de invoering en verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die gemaakt worden.
Hopelijk heeft u een uitstekende partner gevonden voor de implementatie van het systeem, zodat u met vertrouwen de projectplanning uit handen kunt geven. Maar wat kunt u zelf doen? Waar moet u op letten wanneer u een ERP-systeem wilt gaan implementeren?

Wij zetten de 8 belangrijkste best practices op een rij om tot een succesvolle ERP-implementatie te komen. Download de gratis infographic om meer te lezen over deze best practices.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu