Automatiseer uw JD Edwards technical change management

Het proces van technical change management voor JD Edwards-objecten is een tijdrovende en terugkerende activiteit. Elke verandering in een object-versie of programma moet ontwikkeld en uitgerold worden in verschillende JD Edwards-omgevingen. Daar komt het handmatig selecteren, samenstellen, ontwikkelen en uitrollen van packages bij. Door dit proces te automatiseren versterkt u de CNC-efficiëntie en productiviteit. Maar welke voordelen heeft dat nog meer, naast de tijd- en geldbesparing?

Dit is wat onze klanten als de drie grootste voordelen beschouwen:

  1. Versnel de marktintroductietijd van software-veranderingen

De 24×7 ontwikkeling- en uitvoeringscapaciteit versnelt de cyclus-tijden waarin object changes worden afgeleverd. Als volledige en update packages automatisch geselecteerd, samengesteld, ontwikkeld en uitgerold worden, zijn procesvertragingen uitgesloten.

  1. Verbeter het interne servicelevel van uw IT-team

De status-gedreven process flow garandeert dat uw IT-team software-veranderingen op tijd uitrolt. Wanneer handmatige fouten en roll-backs worden voorkomen, verbetert dat de nauwkeurigheid – bijvoorbeeld als talen niet geselecteerd zijn in het package.

  1. Verbeter de procescontrole en zichtbaarheid

Automatisch gegenereerde update- en statusrapportage garandeert procescontrole, zichtbaarheid en audits. Deze rapporten bevatten gedetailleerde informatie over package-inhoud, uitvoering en, wanneer vereist, speciale instructies.

  1. Agile-ontwikkeling en voortdurende software-aflevering

PACKMAN biedt de flexibiliteit waar ontwikkel-teams op rekenen, voor de agile-ontwikkeling en voortdurende aflevering van software. PACKMAN geeft u de kans om elke dag packages te ontwikkelen en uit te voeren, zonder CNC-resources te belasten.

Het optimaliseren van JD Edwards Technical Change Management

Onze implementaties gaan voorbij het automatiseren van handmatige processen. Door best practices toe te passen garanderen wij een geoptimaliseerde JD Edwards OMW-configuratie, en een soepel en status-gedreven technical change management-proces van uw gehele JD Edwards-omgeving.

Overtuigd door de voordelen? Crunch the numbers! U kunt de tijd- en kostenbesparing binnen vijf minuten uitrekenen met de PACKMAN Savings Calculator.

Voor meer informatie, of een live web demo over het automatiseren van uw package ontwikkel- en uitroltijd, kunt u contact opnemen met Lars Nijenbrinks via sales@forzaconsulting.eu.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu