Een totaaloplossing voor ERP, workflow- en document management

Werknemers in iedere organisatie hebben te maken met een grote hoeveelheid handmatige, dagelijks terugkerende handelingen die zij moeten uitvoeren om hun werk te kunnen doen. Hoewel het niet altijd wordt opgemerkt, zorgen deze handelingen voor veel inefficiëntie. Veel organisaties gaan daarom op zoek naar een oplossing die in staat is om deze handmatige stappen te automatiseren. PODIO is een workflow automation tool waarmee dit op een effectieve manier kan worden gerealiseerd. Samen met JD Edwards biedt het een totaaloplossing die u helpt om werkprocessen te versnellen en vereenvoudigen.
 

Wat is PODIO precies?

PODIO is een cloud-oplossing met een flexibele, gebruiksvriendelijke en personaliseerbare interface, waarmee handmatige stappen binnen workflows worden geautomatiseerd. Een voorbeeld: u werkt bij een woningcorporatie en telkens als er een verandering in de status van een huurder plaatsvindt – bijvoorbeeld door een wijziging in het huurcontract – moeten alle betrokkenen ‘handmatig’ worden geïnformeerd over deze nieuwe status. Bovendien dient de verandering op correcte wijze in de administratie te worden genoteerd. In zo’n situatie kan PODIO ervoor zorgen dat u slechts aan hoeft te vinken welke statusverandering heeft plaatsgevonden. Vervolgens zorgt de oplossing ervoor dat alle, voorheen handmatige taken, automatisch worden uitgevoerd. Ook helpt PODIO om inefficiënte, handmatige processen te digitaliseren. Processen waarbij u bijvoorbeeld naar verschillende bureaus moet lopen om een formulier te laten ondertekenen, kunt u nu snel en effectief digitaal doorvoeren. De verantwoordelijke werknemers ontvangen automatische followup-notificaties, zodat iedereen weet wat hem of haar te doen staat om een proces succesvol af te ronden.
 

Functionaliteiten

Naast het automatiseren van workflows en digitaliseren van processen, zorgt PODIO – via de handige kalender-functies – voor direct inzicht in openstaande en afgeronde taken. Ook maakt de applicatie het mogelijk om snel te schakelen met collega’s en partners. Zo bevat PODIO een chat-functie, waarmee u rechtstreeks met contactpersonen kunt communiceren. Bovendien is het mogelijk om bij iedere stap binnen een workflow een opmerking of aantekening te plaatsen. Daarnaast biedt de oplossing een grote hoeveelheid integratiemogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd met uw huidige JD Edwards ERP-systeem, e-mailsoftware en mobiele applicaties. PODIO wordt ook aangeboden in combinatie met de document management-oplossing Sharefile. Deze integratie zorgt voor het eenvoudig kunnen delen en beheren van (Sharefile-) documenten. Tot slot is PODIO beschikbaar via desktop, smartphone of tablet.
 

PODIO in combinatie met JD Edwards

Niet iedere werknemer in een organisatie werkt even graag in een statisch en transactiegericht systeem als JD Edwards. Collega’s op afdelingen als HR, Sales en Marketing maken vaak liever gebruik van IT-oplossingen die eenvoudig te bedienen zijn, die aanzetten tot samenwerking en waarbij geen grote hoeveelheden data hoeven te worden ingevoerd. Door PODIO te koppelen aan JD Edwards, biedt u bovengenoemde afdelingen een dynamische omgeving, waarin zij inzicht kunnen vergaren in complete administratieve processen en eenvoudig veranderingen kunnen aanbrengen. De combinatie van PODIO en JD Edwards biedt dus een optimale digitale werkomgeving voor al uw afdelingen. Wanneer u bijvoorbeeld meer gedetailleerde informatie over leads wilt verzamelen, is dit slechts in beperkte mate mogelijk binnen JD Edwards. Dankzij PODIO kunt u alle benodigde informatie inzien, beheren en bewerken. U kunt bijvoorbeeld in JD Edwards de huidige status van een lead bewaren, terwijl u in PODIO de gehele statushistorie van een lead bewaart. Ook is PODIO eenvoudig te configureren. Met PODIO kunnen uw collega’s portals, workflows en applicaties probleemloos integreren met JD Edwards, zonder enige hulp van een IT-ontwikkelaar. Zo ontstaat er een totaaloplossing voor ERP, workflow- en document management.
 

Iets voor u?

PODIO kan van enorme toegevoegde waarde zijn voor uw bestaande IT-omgeving. Waar veel ERP-systemen namelijk tekortschieten op het gebied van gebruiksgemak, biedt PODIO een oplossing voor werknemers die niet gewend zijn aan de complexiteit van het ERP-systeem. Meer weten over PODIO of benieuwd hoe Forza Consulting u kan helpen met het automatiseren van uw werkprocessen? Neem contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast.
 

Terug naar het overzicht
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu