Waarom 2019 een topjaar was voor Forza

Voor Forza was 2019 een topjaar. Veel van onze klanten hebben we een stap verder kunnen helpen in het bereiken van hun doelstellingen. Ook hebben we mooie nieuwe namen aan onze klantenkring mogen toevoegen.

Deze groei heeft ons de ruimte gegeven om klantgerichter te werken, meer dan we al deden. Zo hebben wij ons team van accountmanagers uitgebreid met nieuwe gezichten. Aan hen de opdracht de klanttevredenheid – úw tevredenheid – te verhogen en u te informeren over het brede productportfolio dat Forza kan bieden. Daarvoor komen ze graag bij u langs.

OBUG JD Edwards Update

Ondertussen blijft Oracle zich focussen op het verder ontwikkelen van de JD Edwards EnterpriseOne-productlijn. Tijdens het goed bezochte OBUG JD Edwards Update-event afgelopen november, is door Oracle aangekondigd dat Premier Support op JD Edwards E1 tot minimaal 2030 beschikbaar zal blijven.

Dat betekent dat JD Edwards EnterpriseOne doorontwikkeld zal worden en mee blijft groeien met uw eisen en wensen. Dat geldt zowel voor de on-premise als de cloud-omgeving. De aanschaf, implementatie en het beheer van een JD Edwards-omgeving komt hierdoor in een heel gunstig daglicht te staan qua rendement op de investering.

Schaarste aan beheerders

Een trend waar wij u graag over informeren, is de toenemende schaarste op het gebied van specialistische JD Edwards-kennis. De robuustheid van het beproefde systeem is hier zeker debet aan.  JDE oderhoud vereist steeds meer specialistische expertise. Het gevolg is dat klanten vaker kiezen voor een naar de cloud gemigreerde JD Edwards-omgeving, waarbij het technisch en/of functioneel beheer is uitbesteed. Kostentechnisch is dit interessant, zowel voor de exploitatie van het systeem (pay-per-use) als voor het beheer (managed services). Wellicht is dit ook interessant voor uw organisatie.

Kortom, 2020 wordt een interessant jaar, voor u en voor ons. Wij zetten de lijn voort, die ons in 2019 tot hier heeft gebracht. Met een nog sterkere focus op de klanttevredenheid. Dank voor het vertrouwen in Forza in 2019, we gaan het nog beter doen in 2020!

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu