JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie

MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen. In 1994 werd JD Edwards EnterpriseOne geïmplementeerd in de IT-infrastructuur van de organisatie. Aangezien er inmiddels al enkele jaren gebruik werd gemaakt van versie 8.12 van JD Edwards, werd besloten dat het tijd was voor een upgrade naar versie 9.2. Deze upgrade was nodig om een optimale gebruikservaring te kunnen blijven garanderen.

In deze Customer success story leest u:

  • hoe MGG en Forza Consulting samenwerkten om de upgrade met succes te voltooien;
  • welke stappen nodig waren om het JD Edwards systeem te updaten van versie 8.12, naar versie 9.2;
  • welke voordelen MGG heeft ervaren sinds de voltooiing van de upgrade.

 

Vul het formulier in om het referentieverhaal: ‘JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie’ te downloaden.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu