JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie

MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen. In 1994 werd JD Edwards EnterpriseOne geïmplementeerd in de IT-infrastructuur van de organisatie. Aangezien er inmiddels al enkele jaren gebruik werd gemaakt van versie 8.12 van JD Edwards, werd besloten dat het tijd was voor een upgrade naar versie 9.2. Deze upgrade was nodig om een optimale gebruikservaring te kunnen blijven garanderen.

In deze Customer success story leest u:

  • hoe MGG en Forza Consulting samenwerkten om de upgrade met succes te voltooien;
  • welke stappen nodig waren om het JD Edwards systeem te updaten van versie 8.12, naar versie 9.2;
  • welke voordelen MGG heeft ervaren sinds de voltooiing van de upgrade.

 

Vul het formulier in om het referentieverhaal: ‘JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie’ te downloaden.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu