Forza Consulting levert met Oracle’s JD Edwards de beste oplossing voor de groothandel, en heeft onder andere ervaring in farmacie, de voedingsindustrie en consumentengoederen. In een groothandelsbedrijf is van het belang om bedrijfsprocessen zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. De marges zijn over het algemeen klein, de levertijden aan klanten kort en de wensen in toenemende mate complex en divers. Een geïntegreerd ERP-systeem dat de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt en daarbij de diverse en veranderende markt- en klantwensen tegemoet komt, is een middel om beter te concurreren.

Oracle JD Edwards voor de groothandel

De groothandel is van oudsher een discipline waarin Oracle JD Edwards goed is vertegenwoordigd. Het biedt bedrijven in het middenbedrijf en grotere ondernemingen een geïntegreerde oplossing die alle logistieke en financiële bedrijfsprocessen afdekt, eventueel over meerdere vestingen. Het ondersteunt daarbij bijna twintig talen en belangrijke landspecifieke aspecten.

De Oracle JD Edwards-modules op het gebied van logistiek kennen uitgebreide functionaliteit, waarmee de ‘order-to-cash’- en ‘purchase-to-pay’-flows efficiënt kunnen worden beheerst. Deze logistieke processen zijn compleet geïntegreerd met de financiële administratie.

Dankzij de eenvoudige configuratie van Oracle JD Edwards, kan tegemoet worden gekomen aan complexe order flows die veel flexibiliteit van de software vereisen, en waarop ook in de toekomst veranderingen nodig kunnen zijn.

Oracle JD Edwards kent uitgebreide mogelijkheden op het gebied van artikel- & assortimentsbeheer, prijs- & afsprakenbeheer, warehouse- & transportmanagement, goederenbewegingen tussen vestigingen en vele andere aspecten die van belang kunnen zijn voor een groothandel.

Forza Consulting heeft de kennis die zij in het verleden heeft opgebouwd in diverse implementatietrajecten, gebundeld in een ‘Accelerator’. Dit is een combinatie van templates en best practices die we in kunnen zetten om in korte tijd en volgens plan een werkende JD Edwards configuratie op te leveren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de JD Edwards modules op het gebied van groothandel? Neem vrijblijvend contact op met Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu. Volg ons ook via LinkedIn en Twitter voor het laatste nieuws. 

Logistieke modules

Oracle JD Edwards is een solide oplossing, bekend om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid én compleetheid. Met meer dan 80 verschillende functionele modules is de geïntegreerde software in staat om uiteenlopende bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Dankzij de flexibele opzet van het ERP systeem kunnen nieuwe en veranderende omstandigheden eenvoudig en snel worden aangepast binnen de standaard functionaliteit.

De JD Edwards-modules op het gebied van groothandel bestaan onder andere uit:

 • verkoop ordermanagement;
 • inkoop;
 • voorraadbeheer & magazijnmanagement;
 • artikelbeheer;
 • transportbeheer;
 • EDI;
 • contractenbeheer;
 • prijsbeheer;
 • forecasting & distribution requirement planning;
 • prioritering van voorraad reserveringen.

Oracle JD Edwards kan eenvoudig geïntegreerd worden met andere Oracle modules, zoals e-commerce, business intelligence & analytics en een geavanceerd CRM.

Meer informatie over JD Edwards EnterpriseOne

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu