Forza Consulting is expert op het gebied van integratie van JD Edwards met andere applicaties. Met betrekking tot de in middelgrote bedrijven gehanteerde integratiearchitectuur zien we een verschuiving van point-to-point en batchgewijze interfaces naar op web services gebaseerde real-time integraties.

 

Applicatie-integratieoplossingen van Forza

Forza kan verschillende integratie oplossingen bieden. Deze zijn afhankelijk van de mate waarin de wens bestaat voor real-time integratie en de keuze voor de JD Edwards-toolset, Fusion Middleware of andere SOA-software. We hebben vanzelfsprekend kennis van de standaard JD Edwards-integratiemogelijkheden:

  • De op flat files en batchverwerking gebaseerde technologie van integreren met behulp van Z-files
  • De real-time business-services.

Daarnaast kunnen we op basis van de JD Edwards-toolset ook business-services ontwikkelen.

Veelal is de perceptie dat het bij services gaat om dure en complexe interfaces. Dit creëert een drempel voor het gebruik van busines-services, waar wel een real-time integratie gewenst is. Met behulp van de Magic iBOLT SOA-software kunnen op webservices gebaseerde integraties echter snel en efficiënt gerealiseerd worden.

Daarnaast is met Oracle is ook Forza Consulting het Fusion-pad ingeslagen. We hebben inmiddels expertise opgebouwd in Fusion Middleware-technologie en hebben een integratieframework ontwikkeld voor integratie van een JD Edwards-omgeving met Fusion Middleware.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de applicatie-integratieservices van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op met Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu