Forza Consulting’s Self Service Password Reset solution voor JD Edwards EnterpriseOne stelt gebruikers in staat om zelf hun wachtwoord te resetten, zonder tussenkomst van helpdesk of systeembeheerder. Een vergeten wachtwoord wordt met SSPR snel en veilig vernieuwd en biedt de gebruiker direct toegang to JD Edwards. SSPR verhoogt de efficiency van zowel de helpdesk als de eindgebruiker. Alle gebruikersinformatie wordt veilig opgeslagen in JD Edwards tabellen, SSPR biedt volledige controle, audit trails & rapportages en sluit naadloos aan op het securitybeleid. SSPR is even veilig als effectief.

Vergeten wachtwoorden

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld 30% van alle IT Helpdesk calls voortkomen uit vergeten wachtwoorden. Dit legt een aanzienlijk beslag op de IT Helpdesk medewerkers en naast deze inzet gaat dit ten koste van productieve uren doordat de eindgebruikers moeten wachten tot hun wachtwoord is gereset. Bovendien worden calls vaak gelogd buiten de werktijden van de helpdeks waardoor wachttijden verder oplopen. Gebruikers van SSPR besparen tijd op het resetten van wachtwoorden door de Helpdesk en reduceren de wachttijd bij eindgebruikers. SSPR is web-enabled en direct beschikbaar.

De forgotton password knop op het JD Edwards inlogscherm biedt de gebruiker direct toegang tot de SSPR web-applicatie waarin zij het EnterpriseOne wachtwoord kunnen resetten. Wanneer de controlevraag juist wordt beantwoord ontvangt de gebruiker per email een eenmalig te gebruiken wachtwoord. Wanneer de gebruiker inlogt met het tijdelijke wachtwoord vraagt EnterpriseOne naar het instellen van een nieuw persoonlijk wachtwoord. Hiermee is het wachtwoord reset proces doorlopen en heeft de gebruiker snel en veilig toegang tot JD Edwards.

SSPR gebruikers profiteren van een aanzienlijk verkorte doorlooptijd voor het resetten van wachtwoorden, verhoogde productiviteit, verbeterde service level naar gebruikers, 24/7 beschikbaarheid en een significante tijdsbesparing op de helpdesk.

Download de SSPR Factsheet

Meer weten?

Wilt u meer informatie over SSPR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu