De JD Edwards Orchestrator is een zeer toegankelijke, ‘low code’ oplossing om bedrijfsprocessen verder te automatiseren. Dit maakt het mogelijk om integraties binnen en buiten JD Edwards te vereenvoudigen.

Vereenvoudig integraties binnen en buiten JD Edwards

De JD Edwards Orchestrator is een zeer toegankelijke, ‘low code’ oplossing om bedrijfsprocessen verder te automatiseren. Dat gaat om processen binnen JD Edwards, maar ook in samenspel met externe applicaties, apparaten en andere databronnen.

Terugkerende, alledaagse processen kunnen worden ‘georchestreerd’ tot een automatische flow van processtappen. Dat draagt bij aan snellere verwerking, minder fouten, lagere kosten en meer (en betere) bedrijfsgegevens. De Orchestrator kan ook worden gekoppeld aan externe systemen en cloudservices. Daardoor kunt uw JD Edwards-systeem gegevens verzenden en ontvangen in een efficient geïntegreerd bedrijfsproces.

Met de Orchestrator Studio maakt u op laagdrempelige wijze orchestraties van processen, die u kunt testen en implementeren. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface (met drag and drop) is externe data eenvoudig te koppelen, en maakt u eenvoudig automatische processflows tussen JD Edwards-applicaties.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

Forza Consulting ondersteunt met de Orchestrator

Om de Orchestrator succesvol en optimaal in te zetten is kennis een vereiste. Wilt u weten hoe deze tool precies werkt, of bent u benieuwd wat de Orchestrator voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Forza Consulting. Wij ondersteunen onze klanten al jaren met uiteenlopende integraties, en begeleiden bij het succesvol inzetten van de Orchestrator.

Wij geven u advies op maat en ondersteunen onder andere met:
• Training om te leren omgaan met de Orchestrator;
• Sparren over mogelijke business cases met de Orchestrator;
• Advies op maat over de uitwerking van een specifieke business case;
• Het ontwikkelen en realiseren van orchestraties, als u de kennis niet in huis heeft.

Ontdek de moderne, snelle en doeltreffende toolset van de JD Edwards Orchestrator. Bekijk de webinar, download de brochure of neem direct contact op met Forza Consulting over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu