Forza Consulting is gespecialiseerd in het uitvoeren van performance management voor JD Edwards. Het inzichtelijk maken van de systeemperformance is in elke ERP omgeving een complex proces. Er dient met veel factoren en afhankelijkheden rekening gehouden te worden. De technisch consultants van Forza onderscheiden zich doordat ze in staat zijn naar de totale omgeving te kijken en niet alleen naar de losse componenten van de JD Edwards-omgeving.

Expert op het gebied van performance management

Het beheren en verbeteren van de systeemperformance verlangt van een consultant de juiste kennis van verschillende disciplines. Zowel van het OS, de Database, Interfaces als sterk inhoudelijke kennis van JD Edwards. Door de complexe samenhang van de verschillende componenten waaruit ERP software is opgebouwd, is het een uitdaging te ontdekken wat precies niet werkt, waardoor performance-problemen ontstaan en waarom het systeem niet optimaal functioneert.

Deze kennis hebben de consultants van Forza Consulting allemaal in huis. Op basis van onze expertise op het gebied van performance management zijn wij lid van de Oracle JD Edwards Performance Taskforce. Forza Consulting wordt door het development team in Denver gezien als een sterke partner, waarmee regelmatig ervaringen en kennis wordt gedeeld. Naast de standaard Oracle Server Manager-toolset, bestaat er een unieke, specifiek voor JD Edwards ontwikkelde performance monitor-tool. Met deze tool, genaamd PRISM, kunt u de performance van een JD Edwards omgeving monitoren en verbeterpunten op tijd te ontdekken.

Lees meer over onze monitoringoplossing PRISM

Meer weten?

Meer informatie over performance management? Neem contact op met Forza Consulting of stuur direct een e-mail naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu