Forza Consulting is gespecialiseerd in het uitvoeren van performance management voor JD Edwards. Het inzichtelijk maken van de systeemperformance is in elke ERP omgeving een complex proces. Er dient met veel factoren en afhankelijkheden rekening gehouden te worden. De technisch consultants van Forza onderscheiden zich doordat ze in staat zijn naar de totale omgeving te kijken en niet alleen naar de losse componenten van de JD Edwards-omgeving.

Expert op het gebied van performance management

Het beheren en verbeteren van de systeemperformance verlangt van een consultant de juiste kennis van verschillende disciplines. Zowel van het OS, de Database, Interfaces als sterk inhoudelijke kennis van JD Edwards. Door de complexe samenhang van de verschillende componenten waaruit ERP software is opgebouwd, is het een uitdaging te ontdekken wat precies niet werkt, waardoor performance-problemen ontstaan en waarom het systeem niet optimaal functioneert.

Deze kennis hebben de consultants van Forza Consulting allemaal in huis. Op basis van onze expertise op het gebied van performance management zijn wij lid van de Oracle JD Edwards Performance Taskforce. Forza Consulting wordt door het development team in Denver gezien als een sterke partner, waarmee regelmatig ervaringen en kennis wordt gedeeld. Naast de standaard Oracle Server Manager-toolset, bestaat er een unieke, specifiek voor JD Edwards ontwikkelde performance monitor-tool. Met deze tool, genaamd PRISM, kunt u de performance van een JD Edwards omgeving monitoren en verbeterpunten op tijd te ontdekken.

Lees meer over onze monitoringoplossing PRISM

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu