6 praktische tips voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards

Het bijhouden van packages binnen uw JD Edwards omgeving kan een behoorlijk omvangrijke klus zijn voor uw CNC-systeembeheerders. Aangezien JD Edwards geen complete oplossing biedt voor het efficiënt uitvoeren van package builds en deployments, kiezen CNC’ers er vaak voor om eigen maatwerk toe te voegen. Soms werkt dit, maar vaak ook niet. Op basis van verschillende CNC-praktijkverhalen hebben we een e-book samengesteld met 6 praktische tips om u te helpen uw technische verandermanagement in JD Edwards te verbeteren.

In dit e-book leest u:

  • De meest voorkomende problemen waar CNC’ers tegenaan lopen tijdens het package build en deployment-proces.
  • Handige tips om u te helpen uw technisch verandermanagement in JD Edwards te verbeteren.
  • Richtlijnen voor het bijhouden en opschonen van packages.

 

Vul het formulier in om het e-book: ‘6 praktische tips voor een succesvol build en deployment-proces in JD Edwards’ te downloaden!

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu