E-book: Ontzorg uw Oracle JD Edwards-beheer

E-book: Ontzorg uw Oracle JD Edwards-beheer met Forza Managed Services

Uw bedrijf draait optimaal dankzij Oracle JD Edwards EnterpriseOne, wellicht op een cloud-infrastructuur. U bent voorbereid op de toekomst. Maar ook het beheer van uw omgeving moet voortdurend op peil zijn. Niet alleen om up-to-date te blijven, maar ook om problemen te voorkomen en uw infrastructuur te optimaliseren: op technisch en functioneel gebied. Forza Consulting ontzorgt uw JD Edwards-beheer met Forza Managed Services.

In dit e-book leest u alles over:

  • Proactief beheer met Managed Services;
  • Voortdurende en proactieve monitoring met ForzaPRISM;
  • Vakkundige dienstverlening;
  • Ondersteuning en automatisering met PACKMAN;
  • Functioneel beheer;
  • Managed services op maat.

Meer informatie? Download het e-book door het formulier in te vullen.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu