Factsheet Bank & Cash Management

Vergroot de efficiency van uw debiteurenbeheer met Bank & Cash Management

Met de Bank & Cash Management (BCM) add-on voor JD Edwards leest u automatisch uw bankafschriften in JD Edwards in. Het afletteren van uw betalingen verloopt volledig automatisch, waardoor het zoeken naar betalingsreferenties en het handmatige matchen van openstaande post en betaling tot het verleden behoort.

BCM verhoogt de efficiency en nauwkeurigheid van uw debiteurenbeheer door het automatisch verwerken van bankafschriften in uw financiële administratie.

  • Vergroot de efficiency, bestanden worden automatisch ingelezen;
  • Automatische matching van 95% haalbaar in praktijk;
  • Meerdere bankformaten zijn opgenomen in de standaard
  • Versnelde implementatiemethodiek

Download de BCM factsheet voor meer informatie. 

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu