Factsheet CGI PAYMAN

Dankzij CGI PAYMAN verruilt u de grote diversiteit aan binnenlandse en buitenlandse betalingssystemen die u voorheen nodig had, voor één gestandaardiseerd XML-betaalbestand. Uw processen worden daarnaast automatisch gecontroleerd op fouten en mogelijke gevallen van fraude. CGI PAYMAN zorgt voor een eenvoudig, snel en foutloos betaalproces binnen uw JD Edwards omgeving.

CGI PAYMAN FEATURES:

  • Verbetert en vereenvoudigt betalingsprocessen in JD Edwards;
  • Voert automatische controles uit, zodat fouten en fraude worden voorkomen;
  • Voegt automatisch nieuwe internationale betalingsstandaards toe als deze nog niet aanwezig zijn in de omgeving van JD Edwards (SEPA Payments bijvoorbeeld).

Download de CGI PAYMAN factsheet voor meer informatie. 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu