Factsheet Financial Management Suite voor JD Edwards

HOE EFFICIËNT IS UW FINANCIËLE ADMINISTRATIE?

Een soepel financieel managementproces is een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw organisatie. Door het automatiseren van handmatige, steeds terugkerende taken, zorgt de Financial Management Suite voor JD Edwards voor een beter gestroomlijnde financiële administratie.

FUNCTIONALITEITEN:

  • stroomlijn uw factuurverwerkingsproces via automated importing, matching en approval en ontvang gebruikersspecifieke rapportages.
  • vereenvoudig uw betalingsprocessen door het vervangen van de diverse payment file formats voor één standaard XML payment message en voeg controles toe om fouten te voorkomen.
  • automatiseer het uploaden en matchen van bankafschriften en lockbox records met open debiteuren, open crediteuren en grootboekrekeningen.

HOE WERKT HET?
Zodra u een factuur ontvangt, importeert SCANMAN het document automatisch en matcht de informatie met de juiste velden. Vervolgens ontvangt de verantwoordelijke medewerker een automatische melding, zodat de ingevoerde informatie kan worden goedgekeurd. Na goedkeuring, wordt het door CGI PAYMAN geselecteerd op volgorde van vervaldatum. Vervolgens wordt er een betalingsbestand aangemaakt. Dit bestand wordt geformatteerd op basis van de door uw bank opgestelde vereisten. Daarna verschijnt het betalingsbestand op uw bankafschrift. Deze wordt in elektronische vorm geïmporteerd in BCM. Tot slot wordt het bankafschrift automatisch geüpload and gematcht. Samen zorgen de automatiseringsoplossingen SCANMAN, CGI PAYMAN en BCM voor een totaaloplossing voor uw financieel management, compleet geïntegreerd in JD Edwards.

Meer informatie? Download de factsheet of neem contact met ons op voor een persoonlijke demo!

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu