Event: Reduceren van kosten door uitbesteding ICT, ook voor u interessant?

Reductie van ICT-kosten, centralisatie en ICT shared service-centers zijn onderwerpen die bij uw CFO en de CIO hoog op de agenda staan. Inmiddels is de keuze, gestuurd door de snel groeiende technologische ontwikkelingen, niet meer of het onderhoud van de ICT omgeving wordt uitbesteed maar vooral wanneer en hoe. Het up-to date en onderhouden van de ICT-omgeving en -infrastructuur vergt namelijk veel tijd van de ICT beheerders. Deze tijd kan beter besteed worden aan de ondersteuning van het primaire proces bij de gebruikers van de systemen. Dit levert een efficiency-verhoging, waarvan het resultaat veelal direct merkbaar is.

In samenwerking met Oracle organiseert Forza Consulting een informatieve sessie op donderdagmorgen 12 december in het Cloud Center of Excellence (CCoE) van Tech Data in Bodegraven. Tijdens dit (kostenloze) evenement komen de volgende aspecten aan de orde:

  • Wat levert het uitbesteden van ICT beheer voor mijn organisatie op?
  • Is migreren naar de cloud interessant voor mijn organisatie?
  • Welke keuzes in platformen zijn er?

Deze management sessie is bedoeld voor leidinggevenden binnen het Finance- en ICT domein. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. De sessie sluiten we af met een round-table discussie en een lunch.

U kunt zich binnenkort via deze pagina inschrijven.

Voorafgaand aan deze sessie wordt op donderdag 12 december een JD Edwards management session georganiseerd. De technical session hierop een vervolg.

Go back to the overview

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

About Forza

Forza Consulting is an agile consultancy company, providing high-quality services related to Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards and cloud applications. We support our clients with ERP implementation, application management, integrations and development. Besides, Forza Consulting offers a number of powerful add on solutions.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu