Innovatie start op Oracle OpenWorld Europe

Oracle houdt op 12 en 13 februari in Londen het OpenWorld Europe-event. Dompel jezelf gedurende twee dagen onder in de oneindige mogelijkheden van de datagedreven wereld. Kom in contact met JD Edwards-executives en leer van de best practices van toonaangevende bedrijven. 

Dag 1 staat in het teken van “Intelligence”. Multinationals laten zien hoe zij, in een zeer competitieve en snel innoverende markt, hun positie weten te versterken met data. Door meer waarde te leveren aan klanten, nieuwe werkwijzen te ontwikkelen en onbenutte kansen grijpen. 

Dag 2 staat in het teken van “Technology”. Duik diep in de (autonome) technologieën die ons werk en leven fundamenteel aan het veranderen zijn. Leer meer over AI en Machine Learning, en hoe ze helpen om meer kennis uit data te halen. 

Kom voor nieuwe inzichten en de laatste updates over baanbrekende technologieën naar Oracle OpenWorld Europe. Aanmelden kan via onderstaande button. 

AANMELDEN

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu