Event: Reduceren van kosten door uitbesteding ICT, ook voor u interessant?

Reductie van ICT-kosten, centralisatie en ICT shared service-centers zijn onderwerpen die bij uw CFO en de CIO hoog op de agenda staan. Inmiddels is de keuze, gestuurd door de snel groeiende technologische ontwikkelingen, niet meer of het onderhoud van de ICT omgeving wordt uitbesteed maar vooral wanneer en hoe. Het up-to date en onderhouden van de ICT-omgeving en -infrastructuur vergt namelijk veel tijd van de ICT beheerders. Deze tijd kan beter besteed worden aan de ondersteuning van het primaire proces bij de gebruikers van de systemen. Dit levert een efficiency-verhoging, waarvan het resultaat veelal direct merkbaar is.

In samenwerking met Oracle organiseert Forza Consulting een informatieve sessie op donderdagmorgen 12 december in het Cloud Center of Excellence (CCoE) van Tech Data in Bodegraven. Tijdens dit (kostenloze) evenement komen de volgende aspecten aan de orde:

·        Wat levert het uitbesteden van ICT beheer voor mijn organisatie op?

·        Is migreren naar de cloud interessant voor mijn organisatie?

·        Welke keuzes in platformen zijn er?

Deze management sessie is bedoeld voor leidinggevenden binnen het Finance- en ICT domein. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. De sessie sluiten we af met een round-table discussie en een lunch.

AANMELDEN

 

Er wordt op donderdag 16 januari ook een JD Edwards technical session georganiseerd, die dieper ingaat op de toekomst van de JDE-architectuur en de onderliggende infrastructuur.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu