JD Edwards Technical Session: Cloud Computing

Op donderdag 16 januari organiseren Forza Consulting en Oracle de JD Edwards technical session over cloud computing. Tijdens dit event staat de volgende vraag centraal: hoe ziet de toekomst van uw infrastructuur eruit – cloud of on-premise?

De technical session is gericht op IT-managers en beheerders, en wordt gehouden in het Cloud Center of Excellence (CCoE) van Tech Data in Bodegraven. De toegang is gratis. Tijdens het event komen onder meer de volgende vragen aan bod:

  • Hoe ziet een JDE-architectuur er anno 2020 uit?
  • Wat zijn de verschillen tussen cloud en on-premise?
  • Hoe ga ik om met cloud integraties?
  • Wat is het beste cloudplatform voor uw JDE-omgeving?
  • Hoe kan ik migreren naar de cloud?

Wij verwachten u om 9.00 uur. Het event start om 9.30 uur en eindigt 13.00 uur. De sessie wordt afgesloten met een round table-discussie inclusief lunch.

AANMELDEN

Voorafgaand aan deze sessie is op donderdag 12 december een JD Edwards management session georganiseerd. Deze technical session is hierop een vervolg.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu