OBUG JD Edwards Online Update Event 2020

Heeft u zich al aangemeld voor het jaarlijkse JD Edwards Update event?

Dit jaar vindt het Update Event online plaats. Gary Grieshaber (Vice President JD Edwards) neemt u mee in het programma en de laatste ontwikkelingen rond JD Edwards. Verder is er een interessante Q&A met het JD Edwards Development Team. Mocht u na het Online Update Event nog met specifieke vragen zitten, kunt u daarvoor terecht bij het team van Forza Consulting om ervaring en kennis uit te wisselen.

Programma

  • Roadmap door Gary Grieshaber
  • Q&A met het JD Edwards Development Team

Datum en tijd
Donderdag 12 november van 15.30 uur tot 17.00 uur

Spreker 
Gary Grieshaber (Vice President JD Edwards)

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. De eerste 100 geregistreerden ontvangen een leuke verrassing van de organisatie. U ontvangt de link uiterlijk één dag voor het event.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu