Terugblik: Online Orchestrator Demo

Terugblik: Online Orchestrator Demo

De JD Edwards Orchestrator biedt uitgebreide mogelijkheden om applicaties binnen en buiten JD Edwards eenvoudig te integreren. In tools release 9.2.4.4 is de Orchestrator vernieuwd en zijn de mogelijkheden om ermee te werken verder uitgebreid. Forza Consulting organiseerde onlangs een demo om gebruikers kennis te laten maken met de nieuwste versie van de Orchestrator.

De volgende onderwerpen kwamen aan bod tijdens de online Orchestrator-demo:

  • Orchestrator Changes – Timeline
  • Walk Through Orchestrator Changes
  • Running and Debugging an Orchestration
  • Scheduler – new GUI
  • A Business Case
  • Q&A

Deze demo vond plaats ter vervanging van de tweedaagse training over de Orchestrator, die door de corona-maatregelen helaas niet door kon gaan. Zodra het mogelijk is, wordt de training alsnog georganiseerd. Houd voor de nieuwe datum onze website en social media in de gaten.

Bent u benieuwd wat precies besproken is tijdens de Orchestrator-demo? U kunt de webinar terugkijken en ontdekken wat precies is veranderd in tools release 9.2.4.4 via onderstaande button.

KIJK WEBINAR

Heeft u nog vragen en wilt u weten wat Orchestrations voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers of een mail sturen naar sales@forzaconsulting.eu

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu