SIG JD Edwards bij Scherpenhuizen

Op 25 september geeft Scherpenhuizen een presentatie over hun upgrade van 8.9 naar 9.2 in JD Edwards in hun nieuwe distributiecentrum in Eindhoven. Welke moeilijkheden moest de exporteur van verse groenten en fruit hierbij overwinnen?

In samenwerking met Oracle heeft Forza Consulting een aantal interessante onderwerpen verzameld die op deze dag zullen worden behandeld:

 

  1. Er zijn nieuwe standaarden voor lease-accounting gedefinieerd door de FASB en IFRS, die vanaf 1 januari 2020 van kracht zijn. Oracle heeft nieuwe features in Financial Management uitgebracht om particuliere bedrijven te helpen aan deze normen te voldoen. Hoe moeten ze worden geïmplementeerd?
  2. In 2015 heeft Oracle een functionaliteit uitgebracht voor Voucher Match Automation. Door deze functie te gebruiken, kunt u vouchers automatisch matchen als ze exact overeenkomen of zelfs als ze binnen de door u ingestelde instellingen vallen. Afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft, wilt u misschien geen moeite doen voor een ​​Voucher met 0,02 of 0,10 eurocent korting. Laten we de mogelijkheden onderzoeken en kijken hoe dit moet worden ingesteld.
  3. Scherpenhuizen stuurt groenten en fruit op pallets in plastic dozen naar hun klanten en deze plastic dozen worden door de klanten vervolgens geretourneerd. Om klanten aan te moedigen de herbruikbare dozen terug te sturen, kan een statiegeldsysteem worden opgezet. Een verborgen juweeltje in JD Edwards is Container Management, dat deze transacties kan verwerken. Hoe dit werkt wordt deze dag gedemonstreerd.

Naast deze sessies zal Scherpenhuizen ons rondleiden in hun distributiecentrum, dat nog niet zo lang geleden haar deuren opende.

Let op: we kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers accepteren. Meld je daarom zo spoedig mogelijk aan.

 

AANMELDEN

 

Programma:

9:30 Registratie

9:45  Welkom & Introductie OBUG (Wouter Helsloot)

10:00 Introductie Scherpenhuizen & Upgrade 8.9 naar 9.2 (Filip Plettinck)

11:00 Demonstratie Container Management door Oracle (Joseph Joseph)

12:15 Lunch

13:00 Toelichting Lease Accounting door Oracle (Karen Brown)

14:00 Rondleiding door het distributiecentrum van Scherpenhuizen

15:00 Uitleg over Voucher Match Automation door Forza Consulting (Denitsa Banova)

16:00 Afsluiting en netwerkevenement

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu