Forza Consulting start met roll-out NetSuite bij Mitek Systems

Op 12 juli 2018 is Forza Consulting gestart met de implementatie van Oracle NetSuite bij Mitek Systems. Mitek Systems bouwt innovatieve technologie op het gebied van mobiele identiteitsverificatie. De roll-out van NetSuite wordt verzorgd vanuit het kantoor van Mitek in Amsterdam. Het projectteam bestaat uit Natascha de Vries-Leurs (financieel directeur Mitek Nederland), Hannelore Koppen (projectmanager NetSuite) en Joost Engel (salesmanager NetSuite). Samen zullen zij de hoofdrol spelen bij het implementeren van de nieuwe bedrijfssoftware.

Over Mitek Systems
De verificatietechnologie van Mitek stelt organisaties, zoals financiële instituties en betaalplatforms, in staat om de identiteit van gebruikers te identificeren tijdens mobiele transacties. De oplossingen van Mitek zijn verwerkt in de mobiele applicaties van meer dan 6.000 organisaties en worden door tientallen miljoenen consumenten gebruikt, bijvoorbeeld om hun saldo te controleren of een nieuwe rekening te openen.

Oracle NetSuite
NetSuite is een dynamisch en gebruiksvriendelijk platform, dat op ieder moment en vanaf elk device beschikbaar is. De oplossing is schaalbaar, waardoor het eenvoudig is om functies toe te voegen. Ook bevat de oplossing uitgebreide analysemogelijkheden, waardoor u altijd inzicht heeft in de voortgang van uw processen.

Meer informatie?
Bent u benieuwd wat de NetSuite-specialisten van Forza Consulting voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Joost Engel voor meer informatie.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu