Forza Consulting introduceert mobiele app voor SCANMAN

Forza Consulting heeft een nieuwe app ontwikkelt ter aanvulling van SCANMAN. SCANMAN helpt gebruikers van JD Edwards bij het vereenvoudigen van de factuurverwerking. Met de mobiele applicatie kan men facturen goedkeuren in JD Edwards via de smartphone en ieder ander device.

Deze HTML5 hybride mobiele applicatie is gebaseerd op de cloud-based ontwikkelomgeving Apperyio en de Ionic Stack (één van de meest gebruikte hybride ontwikkelingsplatforms). Joost Engel, Accountmanager bij Forza Consulting, verklaart: “alle backend communicatie verloopt via AIS en een generieke AIS user. Dit houdt in dat de app direct is gelinkt aan alle functionaliteiten van JD Edwards. Daarnaast wordt de app gehost op de Heroku cloud, waardoor deze niet alleen beschikbaar is via iTunes en GooglePlay, maar ook vanaf iedere browser op een desktop, laptop, tablet of smartphone.’’

Meer informatie over SCANMAN

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu