JD Edwards komt met mobile app

Net als op de consumentenmarkt blijft op de zakelijke markt de vraag naar mobiele toepassingen toenemen. Dit jaar worden er dan ook door Oracle zo’n honderd mobiele applicaties via de App Store of App Market beschikbaar gesteld. Als u straks uw telefoon erbij pakt kunt u er waarschijnlijk al ongeveer veertig vinden.

Het gebruik van JD Edwards apps is zeer gemakkelijk. Binnen de app doorloopt u niet het gehele proces, maar slechts een deelproces. Hierdoor hoeft u alleen de voor u benodigde stappen te doorlopen en krijgt u alleen informatie getoond die voor u relevant is. De beschikbare apps op het CRM-systeem zijn bijvoorbeeld individuele apps met klant-, leveranciers- en werknemersinformatie.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties kunnen het beste worden gezien als een verlengstuk van de bekende desktopprogramma’s. Apps kunnen u ondersteunen tijdens het werk op het moment dat het u uitkomt. Neem bijvoorbeeld de onkostendeclaratie-app, hiermee kunt u mobiel op elk gewenst moment uw onkosten declareren. Direct na uw diner, taxirit of hotelbezoek, al wachtende op uw vlucht of thuis vanuit de tuin. Met de camerafunctie maakt u gemakkelijk een kopie van uw bonnetje, vult u de benodigde informatie in en declareert u uw onkosten.

De licentiestructuur voor deze apps is interessant, omdat het gebruik van de apps binnen de verschillende functionele (desktop)modules valt waar u reeds over beschikt. Zo vallen de apps die op sales georiënteerd zijn binnen de licentie voor de verkoopmodule. In de App Market zijn onder andere apps beschikbaar op de modules Health & Safety, Work-Order, CRM en Verkoop.

De apps strekken zich echter niet enkel uit tot deelproccesen, met de JD Edwards Container Applicatie kunt u heel JD Edwards (rechtstreeks uit de App Market) gebruiken op uw mobiele device. Werken met JD Edwards wordt steeds makkelijker en leuker.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu