Nieuwe zoekfunctie voor JD Edwards is nu beschikbaar

Oracle heeft onlangs een nieuwe zoekfunctie toegevoegd aan JD Edwards. Met deze applicatie kunt u vanaf nu organisatiebrede zoekopdrachten uitvoeren vanuit een enkele zoekbalk.

De applicatie helpt u om snel toegang te krijgen tot de informatie waar u naar op zoek bent. Daarnaast is het mogelijk om zelf zoekcategorieën op te stellen en aan te passen op basis van specifieke use cases. Jan Willem van Dijken, JD Edwards Consultant at Forza Consulting: “Waar u voorheen door het menu moest bladeren om een applicatie of rapportage te zoeken, is het nu mogelijk om in één oogopslag de locatie van een object te traceren. Daarnaast kunt u functies rechtstreeks vanuit de zoekopdracht activeren.”

In de video hieronder, ziet u een demonstratie van de nieuwe JD Edwards zoekfunctie.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu