Oracle introduceert de JD Edwards Orchestrator

Onlangs introduceerde Oracle de JD Edwards Orchestrator. Deze tool is een completere versie van de eerder ontwikkelde IOT Orchestrator. De JD Edwards Orchestrator is een laag bovenop de Application Interface Services (AIS) Server en is ontwikkeld om ruwe data van externe tools, systemen en apparaten bruikbaar te maken voor JD Edwards. In lijn met het Citizen Developer-concept, maakt de tool het creëren van orchestrations laagdrempelig voor niet-ontwikkelaars, terwijl  programmeurs, door de toevoeging van Groovy scripting en REST calls, oneindige mogelijkheden hebben wat betreft het maken van de meest complexe orchestrations. De Orchestrator behoort vanaf nu tot de standaardlicentie en is vrij te downloaden.

In het kort
Waar het overdragen van gegevens via de AIS Server vaak een complex proces is, maakt de JD Edwards Orchestrator het beheren van input en output een stuk eenvoudiger. Daarnaast helpt het u om processtappen tijdens de dataoverdracht te automatiseren. De Orchestrator maakt het bovendien mogelijk om logica in te bouwen en voorwaardes toe te voegen aan inkomende datastromen. Het beheer ligt geheel binnen JD Edwards, waardoor het gebruik van externe systemen voor het overdragen van gegevens niet langer nodig is.

Meer weten over de mogelijkheden? Lees alles over de  JD Edwards Orchestrator in onze laatste blog of neem contact met ons op via info@forzaconsulting.eu of +31 (0)20 516 0221.

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu