PACKMAN ontvangt OVI certificering met Oracle JD Edwards E1 9.2

PACKMAN is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat PACKMAN door Oracle is getest en de werking in samenhang met JD Edwards 9.2 geverifieerd is. In het verleden ontving PACKMAN al validaties op EnterpriseOne versies 9.0 en 9.1, en bewijst zich al sinds 2008 succesvol op oudere versies van JD Edwards.

PACKMAN automatiseert het tijdrovende handmatige process voor het assembleren, bouwen en het implementeren van aanpassingen in de JD Edwards software. Met het automatiseren en het programmeren van software aanpassigen worden kosten en tijd bespaard. PACKMAN is volledig ontwikkeld binnen de JD Edwards Toolset en helpt klanten bij het verlagen van de beheerkosten van JD Edwards, het versnellen van de productie tot implementatie fase van software aanpassingen en verzekerd dat aanpassingen tijdig beschikbaar zijn voor software testers, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu