De speciale JD Edwards editie van Profit magazine is nu beschikbaar

De JD Edwards-editie van Profit magazine bevat diverse verdiepende artikelen en belicht JD Edwards-technologieën vanuit verschillende perspectieven. Zo hoort u van Lyle Ekdahl, Senior President Product Development bij Oracle, welke rol ERP speelt in de digitale transformatie die bedrijven momenteel doormaken. Ook de mogelijkheden die JD Edwards biedt voor vastgoedbedrijven worden uitgebreid besproken. Hieronder leest u een samenvatting van enkele highlights.

‘ERP speelt een hoofdrol in de digitale transformatie’
Lyle Ekdahl: ‘Het oorspronkelijke idee dat men had bij ERP was dat je, zolang je geen aanpassingen aan je systeem doet, je ook niets kunt verstoren. Inmiddels wordt ERP gezien als iets dat continu in ontwikkeling moet zijn om aan de wensen van de gebruiker te kunnen blijven voldoen. Toch blijft de rol van ERP in deze tijd van digitalisering onverminderd belangrijk, omdat het automatiseren van processen een behoefte is die altijd blijft bestaan. Daarnaast ontstaan er ook geheel nieuwe mogelijkheden binnen ERP, zoals functionaliteiten om opgeslagen data te analyseren voor een betere besluitvorming. Uiteindelijk gaat het erom dat er een juiste balans wordt gevonden tussen stabiliteit en innovatie.’ Meer over de nieuwe rol van ERP leest u op pagina 14.

De unieke capaciteiten van JD Edwards voor de vastgoedsector
Soma Bay, een luxe resort aan de Egyptische kustlijn van de Rode Zee, heeft dankzij de unieke Real Estate Management modules van JD Edwards EnterpriseOne grote stappen weten te zetten. Cherif Samir, Financial Controller bij Soma Bay: ‘We zijn in staat om activiteiten op een gestroomlijnde manier te coördineren en het overzicht te bewaren op het gebied van kosten en rendement binnen onze woningbouwtak. De oplossing verbindt het bouwteam, het salesteam en het financiële team en biedt volledige transparantie in informatiestromen. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een optimale vakantiebeleving voor onze bezoekers.’ Meer over het succesverhaal van Soma Bay en JD Edwards leest u op pagina 20.

Om het hele magazine te lezen klikt u hier.

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu