Terugblik Collaborate

Van 2 t/m 6 april vond Collaborate 17 plaats in Las Vegas. Ieder voorjaar is dit dé plek waar de Oracle User Community vanuit Noord-Amerika samenkomt om kennis te delen en informatie te verzamelen op het gebied van Oracle software. Forza Consulting was uiteraard aanwezig om de verschillende JD Edwards add-ons te etaleren en de geïnteresseerden te woord te staan. De toestroom naar de beursstand van Forza was groot en de verschillende sessies werden drukbezocht. Er kan kortom worden teruggekeken op een erg succesvolle week.

De meest opvallende nieuwsberichten

Tijdens Collaborate zijn er een aantal opvallende mededelingen gedaan. Zo werd bekendgemaakt dat er enkele belangrijke veranderingen worden doorgevoerd binnen de Oracle Lifetime Support, waaronder de verlenging van Premier Support op E1 9.2 van vijf, naar tien jaar. Details over deze aanpassingen leest u in de Premier Support FAQ. Ook werd de nieuwe website van LearnJDE gelanceerd. Met name de nieuwe zoekfunctionaliteit is onder handen genomen, met snellere zoekresultaten tot gevolg.

Benieuwd naar de Keynote voor JD Edwards users?

Lyle Ekdahl, Oracle Vicepresident en Algemeen Directeur van JD Edwards, trapte Collaborate 17 af met zijn toespraak over de belangrijkste thema’s rond JD Edwards. Bekijk de speech in zijn volledigheid terug.

Verder heeft Oracle de meest recente JD Edwards-oplossingen verzameld in een video-playlist. Bekijk het overzicht en leer hoe JD Edwards u kan begeleiden op weg naar succes!

Het team van Forza Consulting bedankt alle aanwezigen en hoopt u volgend jaar (wederom) te mogen verwelkomen bij onze beursstand of een van onze kennissessies!

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu