Terugblik InFocus 2017

Afgelopen 14, 15 en 16 augustus vond het jaarlijkse InFocus 2017 plaats in het Sheraton Downtown conference center in Denver. Met ruim 260 sessies en een uitgebreide beursvloer, de ideale plek om inspiratie op te doen en nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten. Forza Consulting kan terugkijken op een zeer geslaagde editie.

Aansprekende business cases

Er was meer dan genoeg animo voor de sessies die werden georganiseerd door Forza Consulting. Met name de business cases van Stoner Inc. en Land o’ Lakes werden erg positief ontvangen. Stoner Inc. ging in haar presentatie dieper in op de technische aspecten van SCANMAN. Land o’ Lakes gaf uitleg over de verschillende voordelen die zij ervaren met PACKMAN.

Nieuwe ontwikkelingen rond JD Edwards

Vanuit Oracle werden er een aantal interessante ontwikkelingen gedeeld. Een voorbeeld is de introductie van het verbeterde One-Click Provisioning (versie 1.2.0). Deze versie biedt nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het inzetten van JD Edwards-componenten in het Oracle Cloud platform. Daarnaast maakte Lyle Ekdahl, Senior Vice President & General Manager Oracle JD Edwards, bekend dat de Oracle JD Edwards World en EnterpriseOne support is verlengd van 2023 tot en met 2028. Meer lezen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van JD Edwards? Ga naar de Quest Direct JD Edwards Blogs.

We hopen u volgend jaar (wederom) te mogen verwelkomen op InFocus 2018 (20-22 augustus 2018). Nog even nagenieten van InFocus 2017? Op deze pagina vindt u de officiële terugblik.

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu