Terugblik JDE Update Event 2017

De Fabrique in Utrecht was op vrijdag 17 november het decor van het JDE Update Event 2017, dat jaarlijks wordt georganiseerd door OBUG, de belangenvereniging van en voor Oracle-gebruikers in de Benelux. In de oude productiehallen, die tegenwoordig dienst doen als evenementenlocatie, werden verschillende interessante kennissessies en use cases gepresenteerd. Vanuit Oracle waren Manuel Neyra (Senior Director Business Development) en Darryl Shakespeare (Senior Director Product Development) aanwezig om de laatste ontwikkelingen rond JD Edwards te delen.

Ontwikkelingen vanuit Oracle
Keynote speaker Manuel Neyra trapte de dag af met enkele interessante wetenswaardigheden. Zo gaf hij aan dat JD Edwards een nieuwe weg in is geslagen wat betreft upgrades. Waar er voorheen werd gekozen voor minder frequente, uitgebreide upgrades, is het nu mogelijk om upgrades frequenter plaats te laten vinden en kleiner te houden, waardoor deze minder ontwrichtend zijn voor de IT-omgeving. Daarnaast was er aandacht voor de mogelijkheden om JD Edwards te hanteren vanuit de cloud. Ook werd er stilgestaan bij ontwikkelingen als de nieuwe JD Edwards Orchestrator, JD Edwards Notifications en de UX One User Experience.

UX One User Experience & Powerful Workflows
Namens Forza Consulting gaf JD Edwards Consultant Jan Willem van Dijken, uitleg over de toegevoegde waarde van de UX One User Experience. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke watchlists, datavisualisaties en springboards is het voor gebruikers een stuk eenvoudiger geworden om opvallendheden te ontdekken, data te analyseren en hier op een juiste wijze op te reageren. Joost van Strien (Sales Director) en Anne-Fleur Hemmer (Consultant) gaven een functionele demonstratie van de nieuwe workflow-oplossing WORKFLOW & COLLABORATION. Dit is een flexibele cloud-based oplossing, waarmee de samenwerking tussen verschillende afdelingen wordt gestroomlijnd en handmatige stappen worden geautomatiseerd.

Hieronder kunt u de presentaties downloaden:
Keynote Manuel Neyra – Oracle
Next Generation User Experience – Forza Consulting
Extend JD Edwards with Powerful Workflows – Forza Consulting

 

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu