Forza Consulting helpt u graag, ook in deze tijd

Het zijn roerige dagen. Wij hopen dat alles goed gaat met u en uw dierbaren. Ook bij Forza Consulting houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid: we werken thuis.

 

Blijf bouwen op Forza Consulting

U kunt blijven bouwen op onze bestaande diensten. Remote werken is al langer onderdeel van onze dienstverlening.

Forza Consulting blijft U ondersteunen met online consultancy.

Steeds meer organisaties ontdekken nu het werken op afstand. Een groot aantal van onze klanten maakt al gebruik van onze Managed Services. Daarmee nemen wij een deel van hun JD Edwards beheer-werkzaamheden uit handen, uiteraard remote.

We geven verder online diverse JD Edwards-trainingen en technische keniss-sessies. Houdt daarvoor onze events in de gaten.

 

Forza Consulting wenst iedereen een goede gezondheid toe!

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu