Forza Consulting helpt u met de Nieuwe Ondersteuning

Hopelijk bent u de afgelopen periode in goede gezondheid doorgekomen. Forza Consulting heeft de RIVM-regelgeving van begin af aan nageleefd: met gesloten kantoor, volledige dienstverlening via Microsoft Teams en geen bezoek op locatie bij de klant. Deze remote aanpak heeft ons effectiever gemaakt. Forza Consulting is nu beter in staat om flexibel te schakelen tussen activiteiten voor verschillende opdrachtgevers. Dat noemen wij de Nieuwe Ondersteuning.

De Nieuwe Ondersteuning betekent dat wij een consultant ook inzetten voor zeer kortlopende en ad hoc-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Die ene functionele vraag die onbeantwoord blijft;
  • Optimalisatie van een werkproces – hoe kan het eenvoudiger?
  • Het meekijken over de schouder van de eindgebruiker om tips te geven;
  • Het ontwikkelen van een complexe rapportage;
  • Het oplossen van een onbekende JDE-foutmelding;
  • Ondersteuning van een nieuwe collega bij het gebruiken van JD Edwards;
  • Tijdelijk applicatiebeheer gedurende de vakantieperiode of bij ziekte van een collega.

Zo zijn er meer voorbeelden van werkzaam heden die de laatste weken regelmatig voorbij zijn gekomen. Vragen hoeven niet langer te worden opgespaard om later in te plannen, maar kunnen in beperkte tijd van afstand worden uitgevoerd. Als werkzaamheden een uur duren, factureert Forza Consulting een uur. Er is geen starttarief, maar de enige voorwaarde is dat een aanvraag minimaal een half uur duurt.

U kunt de aanvraag voor korte ondersteuning binnenkort via onze website plaatsen. Heeft u nu een verzoek? Neem contact op met onze accountmanagers of stuur een e-mail naar sales@forzaconsulting.eu.

Terug naar het overzicht
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu