Let op: kritiek beveiligingslek in Oracle WebLogic Server

Oracle heeft een kritiek beveiligingslek ontdekt in de Oracle WebLogic Server. Door het lek kan een kwaadwillende zichzelf zonder username of password toegang verschaffen tot de server.

Het lek bevindt zich in de Oracle WebLogic Server versies 10.3.6.0.0, 12.1.3.0.0, 12.2.1.3.0, 12.2.1.4.0 en 14.1.1.0.0, en wordt als ‘zeer ernstig’ gecategoriseerd. Publicaties van de geëxploiteerde code circuleren al op websites. Daarom is het advies om snel actie te ondernemen door het installeren van de juiste patches, waardoor dit lek snel wordt gedicht.

Het is erg belangrijk dat deze patches correct worden geïnstalleerd, zodat er geen verdere problemen ontstaan. Forza Consulting heeft de kennis en ervaring om dat voor u te doen. Vanzelfsprekend kunnen wij u snel helpen bij de installatie. Neem contact op met onze supportdesk of via uw accountmanager via bijgaand formulier.

Bezoek de website van Oracle om de volledige melding en het advies van Oracle over dit probleem te lezen.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu