Ook in deze tijd kunt u rekenen op Forza Consulting

Na de maanden van onzekerheid die achter ons liggen zijn opnieuw roerige tijden aangebroken. Velen van ons moeten voorlopig thuis blijven werken. Een flinke klap, omdat veel organisaties juist bezig waren met de terugkeer naar kantoor. Het ziet er naar uit dat we nog even vol moeten houden.

Forza Consulting weet hoe moeilijk dit vaak is. Het belangrijkste is dat alles goed gaat met u en uw dierbaren. Wij hopen dat u de komende periode gezond en ongeschonden doorkomt.

Ook al is de terugval groot, het werk gaat wel door. Uw organisatie moet blijven draaien. Gelukkig hebben we in de afgelopen periode met elkaar geleerd, en het werken op afstand ontdekt. Remote werken is geaccepteerd en geadapteerd. En we hebben ontdekt dat remote werken de samenwerking in vele organisaties effectiever gemaakt.

Dat geldt ook voor Forza Consulting. Al onze consultancy kan online uitgevoerd worden. Daarnaast geven wij JD Edwards-trainingen en technische kennis-sessies. Juist in deze tijd van remote werken kunnen wij ad hoc vragen snel behandelen. Daarom kunt u Forza Consulting nu ook voor kortlopende werkzaamheden inschakelen, dat noemen wij de Nieuwe Ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan die ene functionele vraag die onbeantwoord blijft, of de optimalisatie van een werkproces. Wij staan altijd voor u klaar.

Forza Consulting wenst iedereen een goede gezondheid toe, en veel sterkte in de aankomende periode. Wij helpen waar wij dat kunnen. Heeft u een verzoek? Neem contact op met onze accountmanagers of stuur een e-mail naar sales@forzaconsulting.eu. Stay safe!

 

Terug naar het overzicht
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu