Ook in deze tijd kunt u rekenen op Forza Consulting

Na de maanden van onzekerheid die achter ons liggen zijn opnieuw roerige tijden aangebroken. Velen van ons moeten voorlopig thuis blijven werken. Een flinke klap, omdat veel organisaties juist bezig waren met de terugkeer naar kantoor. Het ziet er naar uit dat we nog even vol moeten houden.

Forza Consulting weet hoe moeilijk dit vaak is. Het belangrijkste is dat alles goed gaat met u en uw dierbaren. Wij hopen dat u de komende periode gezond en ongeschonden doorkomt.

Ook al is de terugval groot, het werk gaat wel door. Uw organisatie moet blijven draaien. Gelukkig hebben we in de afgelopen periode met elkaar geleerd, en het werken op afstand ontdekt. Remote werken is geaccepteerd en geadapteerd. En we hebben ontdekt dat remote werken de samenwerking in vele organisaties effectiever gemaakt.

Dat geldt ook voor Forza Consulting. Al onze consultancy kan online uitgevoerd worden. Daarnaast geven wij JD Edwards-trainingen en technische kennis-sessies. Juist in deze tijd van remote werken kunnen wij ad hoc vragen snel behandelen. Daarom kunt u Forza Consulting nu ook voor kortlopende werkzaamheden inschakelen, dat noemen wij de Nieuwe Ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan die ene functionele vraag die onbeantwoord blijft, of de optimalisatie van een werkproces. Wij staan altijd voor u klaar.

Forza Consulting wenst iedereen een goede gezondheid toe, en veel sterkte in de aankomende periode. Wij helpen waar wij dat kunnen. Heeft u een verzoek? Neem contact op met onze accountmanagers of stuur een e-mail naar sales@forzaconsulting.eu. Stay safe!

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu