PACKMAN ontvangt OVI certificering met Oracle JD Edwards E1 9.2

PACKMAN is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat PACKMAN door Oracle is getest en de werking in samenhang met JD Edwards 9.2 geverifieerd is. In het verleden ontving PACKMAN al validaties op EnterpriseOne versies 9.0 en 9.1, en bewijst zich al sinds 2008 succesvol op oudere versies van JD Edwards.

PACKMAN automatiseert het tijdrovende handmatige process voor het assembleren, bouwen en het implementeren van aanpassingen in de JD Edwards software. Met het automatiseren en het programmeren van software aanpassigen worden kosten en tijd bespaard. PACKMAN is volledig ontwikkeld binnen de JD Edwards Toolset en helpt klanten bij het verlagen van de beheerkosten van JD Edwards, het versnellen van de productie tot implementatie fase van software aanpassingen en verzekerd dat aanpassingen tijdig beschikbaar zijn voor software testers, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu