SCANMAN ontvangt OVI-certificering met Oracle JD Edwards E1 9.2

SCANMAN versie 3 is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat SCANMAN door Oracle is getest en de werking in samenhang met JD Edwards 9.2 geverifieerd is. In het verleden ontving SCANMAN de validatie al op EnterpriseOne versie 9.1.

SCANMAN stroomlijnt het factuurverwerkingsproces in JD Edwards. SCANMAN koppelt naadloos de beste scan oplossing aan JD Edwards EnterpriseOne en maakt slim gebruik van de daarin beschikbare standaard functies voor het verwerken, accorderen en matchen van facturen.

SCANMAN is volledig ontwikkeld in de JD Edwards Toolset en helpt klanten bij het optimaliseren van de crediteuren administratie, verbeteren van controleslagen en het verlagen van factuurverwerkingskosten.

Meer informatie vindt u op:

Over SCANMAN

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu