SSPR Release

Vandaag lanceren we de nieuwste versie van onze JD Edwards Self Service Password Reset oplossing. Met SSPR kunnen JD Edwards gebruikers snel en gemakkelijk hun vergeten wachtwoord resetten, zonder tussenkomst van helpdesk of systeembeheerder. SSPR bespaart de tijd die besteed wordt aan het resetten van wachtwoorden en verhoogt de efficiency van zowel de helpdesk als de eindgebruiker. SSPR verbetert de servicegraad naar eindgebruikers door 24/7 beschikbaarheid.

Nieuwe functies zijn onder andere:

  • SSPR functie tijdelijk aan- /uitschakelen per gebruiker, handig bij maandafsluitingen
  • Maandelijkse rapportages
  • Systeembeheerder notificaties bij mislukte reset pogingen
  • Uitgebreide audit rapportage
  • SSPR als een service

Wilt u meer weten over de voordelen van SSPR, neem dan contact met Joost Engel voor aanvullende informatie of een demonstratie, Joost.Engel@forzaconsulting.eu

 

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu