Versnel uw digitale transformatie op de werkvloer

Versnel uw digitale transformatie op de werkvloer

IT’s Teamwork en Forza Consulting starten samenwerking

Forza Consulting slaat met adviesbureau IT’s Teamwork de handen ineen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. De BusinessITScan® is een beproefde, meertalige, onafhankelijke en integrale zelfscan, ontwikkeld door IT’s Teamwork. Aan de hand van de zes succesfactoren voor digitale transformatie, brengt de scan kansen en knelpunten op het gebied van samenwerking en technologie in kaart.

BuisinessITScan

Sneller transformeren met de BusinessITScan®

Organisaties in alle sectoren moeten zich sneller aanpassen om relevant te blijven voor hun klanten. Processen moeten dus sneller aanpasbaar zijn, wat flexibelere IT-landschappen vereist. Om erachter te komen wat de precieze situatie is en welke meningen er zijn, zou u een lang en duur adviestraject kunnen starten. Dan bent u echter weken of maanden verder en vele euro’s lichter. Met de BusinessITScan® kunt u op snelle en laagdrempelige wijze inzicht krijgen in de huidige Business&IT-situatie. Het kompas voor digitale transformatie.

Anon Dijkhuis, directeur IT’s Teamwork: ‘Er bestond geen methode waarmee Business en IT worden samengebracht én er was nog geen tool waarmee sterkte en zwaktes samenhangend worden doorgemeten. De BusinessITScan® is een snelle en betrouwbare methode die de bedrijfssituatie en de prioriteiten glashelder neerzet. Met de uitkomsten van de scan kunt je direct actie ondernemen en je digitale strategie uitstippelen. Het enthousiasme van klanten over de BusinessITScan is groot omdat de tool de digitale transformatie versnelt: eenvoudig, agile en zonder risico’s.’

 

Verbeterde bedrijfsvoering en automatisering

Joost van Strien, Forza Consulting: ‘In de BusinessITScan hebben we een tooling gevonden waarmee we onze klanten op een laagdrempelige manier kunnen helpen met het identificeren van focus gebieden voor het verbeteren van hun bedrijfsvoering, gebruik makend van automatisering en met het creëren van draagvlak voor veranderingen op het gebied van IT’.

Inmiddels hebben diverse organisaties, waaronder Asics, Shoeby, van der Linden Transport, Low&Bonar en Nedmag in meer dan tien landen hun processen en automatisering verder geoptimaliseerd dankzij de BusinessITScan®.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de BusinessITScan® voor uw organisatie? Vraag in het formulier rechts een gratis sneak preview aan bij Forza Consulting of ga naar BusinessITScan.nl.

 

Over Forza Consulting

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Forza Consulting ontzorgt haar klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement. Daarnaast verzorgt Forza Consulting JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties.

Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

 

 

Terug naar het overzicht
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu