Vacature: Functioneel JD Edwards Finance Consultant

Vacature: Functioneel JD Edwards Finance Consultant

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards. Met een team van 55 professionals in Nederland, België en Bulgarije ondersteunen wij onze (inter)nationale klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting de wereldwijde JD Edwards community een aantal krachtige add-on toepassingen zoals  SCANMAN, PACKMAN en PRISM.

Door de toenemende vraag en het aantal nieuwe klanten gaan wij de organisatie uitbreiden. De nieuwe collega’s die wij zoeken nemen niet alleen relevante ervaring mee maar hebben ook de ambitie om door te groeien binnen het bedrijf. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie: Functioneel JD Edwards Finance Consultant.

Door gedegen kennis en ervaring ben je als Functioneel Consultant in staat om de financiële processen bij onze klant-bedrijven in kaart te brengen en te doorgronden. Je excelleert in het herkennen van wensen, behoeften en problemen van de klant en je zorgt dat de bedrijfsspecifieke wensen en de werking van de ERP-software op elkaar zijn afgestemd. Je bent actief betrokken bij implementaties, opleidingen en beheersactiviteiten. Bij al die werkzaamheden staat een projectmatige aanpak voorop. Bij offerte- en adviestrajecten maken we graag gebruik van je kennis.

Werkzaamheden

Als consultant  ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en het continu verbeteren van de financiële systemen van JD Edwards Enterprise One bij onze klanten. Je taken bestaan ​​o.a. uit:

 • Vertalen van bedrijfsspecifieke wensen naar systeemvereisten en systeeminstellingen;
 • Klant specifieke functionele ontwerpen maken;
 • Het zorgen voor een optimaal gebruik van het systeem door gebruikers te trainen, te adviseren en te ondersteunen;
 • Het bieden van support / onderhoud van de JD Edwards systemen;
 • Het opbouwen en onderhouden van een sterke klantrelatie.

Profiel

We verwachten dat je een enthousiaste en gedreven professional bent die ervaring heeft met projectmatig werken. Daarnaast hebben wij een shortlist van punten waar wij een eerste selectie op maken:

 • HBO of universitair geschoold;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met ERP implementaties of relevante functies uitgeoefend binnen het functionele vakgebied. Deze ervaring kan zijn opgedaan in een adviserende rol, als deelnemer aan implementatieproject of vanuit een lijnfunctie.
 • Ervaring met het doorgronden van financiële processen;
 • Kennis van en ervaring met Oracle JD Edwards EnterpriseOne ;
 • Persoonlijke gedrevenheid, commercieel én analytisch inzicht;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands;
 • Inlevingsvermogen, consultancy skills;
 • Zelfstandig en Teamplayer;
 • Bereidheid om 25% internationaal te reizen.

Wat bieden wij?

Wat je van ons mag verwachten is een uitdagende en stimulerende werkomgeving, met volop ruimte om jezelf voortdurend verder te ontplooien en te ontwikkelen onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een functie met veel vrijheden en verantwoordelijkheden.

Procedure

Ben jij geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel laat het ons dan weten. Stuur je curriculum vitae met toelichting naar guus.snell@forzaconsulting.eu Voor vragen kan je ook bellen met 06-22209872.

Binnen een week krijg je een terugkoppeling. Als het tot een uitnodiging komt plannen wij direct een tweetal gesprekken (deels in het Engels) in om tot een besluit te komen.

Terug naar het overzicht
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu