Over Forza Consulting

Forza Consulting is een adviesbureau gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige oplossingen en diensten op het gebied van Oracle ERP. Ook voor cloud services kunt u bij ons terecht, zoals het brengen van JD Edwards op een cloud infrastructuur. Daarnaast ontwikkelen wij zelf apps en portals.

Forza Consulting is in 2007 opgericht door verschillende senior consultants uit de Oracle European JD Edwards community. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot 50 consultants en twee kantoren, één in Soest, Nederland en één in Sofia, Bulgarije.

Vanuit beide kantoren ondersteunen wij wereldwijd klanten die gebruikmaken van onze oplossingen en diensten. Dit doen wij in samenwerking met een selecte groep partners. Altijd zo veel mogelijk met behulp van de standaard beschikbare functionaliteiten, aangevuld met in eigen huis ontwikkelde add-on oplossingen.

Onze naam, Forza Consulting, weerspiegelt dan ook onze missie om daadkrachtige dienstverlening en sterke oplossingen te leveren. Een gemeenschappelijk doel van 50 ervaren consultants, die zich inzetten voor excellentie en succesvolle project delivery. De meeste consultants hebben een lange historie met Oracle ERP. Vandaar onze slogan: Knowledge that matters.

Wilt u meer informatie?

Ons team van consultants is flexibel en houdt van korte lijnen. Toegewijd als we zijn aan het opbouwen en behouden van langetermijnrelaties, kunt u erop vertrouwen dat wij de extra inzet leveren die nodig is om de juiste resultaten te behalen.

Onder referenties en downloads vindt u informatie over voorgaande opdrachten, en interessante whitepapers en e-books. Werken bij Forza Consulting? Bekijk onze vacatures.

Heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op via info@forzaconsulting.eu of +31 (0)20 516 0221.

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu