JDEdwardsERP.com

JDEdwardsERP.com is een samenwerkingsverband tussen een grote groep Oracle JD Edwards partners, verspreid over de gehele wereld. De samenwerking is in het leven is geroepen om klanten en prospects binnen elke industrie en uit ieder werelddeel, te voorzien van nieuwe kennis op het gebied van JD Edwards. De website is een op zichzelf staand initiatief en is niet gelieerd aan of beheerd door Oracle.

Op JDEdwardsERP.com vindt u kennis, nieuws en trends op het gebied van Oracle’s JD Edwards ERP software, evenals informatie over gerelateerde add-ons. Regelmatig steken JDEdwardsERP.com en Forza Consulting de handen ineen om nieuwe content te creëren over de expertise van Forza Consulting met betrekking tot JD Edwards EnterpriseOne.

Ga naar JDEdwardsERP.com voor meer informatie, om één van de whitepapers, rapporten, factsheets te downloaden en om te ontdekken wat JD Edwards ERP software voor u kan betekenen.

Volg JDEdwardsERP.com op LinkedIn, Twitter en YouTube om op de hoogte te blijven of sluit u aan bij de LinkedIn groep.

Terug naar het overzicht

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu