JDEdwardsERP.com

JDEdwardsERP.com is een samenwerkingsverband tussen een grote groep Oracle JD Edwards partners, verspreid over de gehele wereld. De samenwerking is in het leven is geroepen om klanten en prospects binnen elke industrie en uit ieder werelddeel, te voorzien van nieuwe kennis op het gebied van JD Edwards. De website is een op zichzelf staand initiatief en is niet gelieerd aan of beheerd door Oracle.

Op JDEdwardsERP.com vindt u kennis, nieuws en trends op het gebied van Oracle’s JD Edwards ERP software, evenals informatie over gerelateerde add-ons. Regelmatig steken JDEdwardsERP.com en Forza Consulting de handen ineen om nieuwe content te creëren over de expertise van Forza Consulting met betrekking tot JD Edwards EnterpriseOne.

Ga naar JDEdwardsERP.com voor meer informatie, om één van de whitepapers, rapporten, factsheets te downloaden en om te ontdekken wat JD Edwards ERP software voor u kan betekenen.

Volg JDEdwardsERP.com op LinkedIn, Twitter en YouTube om op de hoogte te blijven of sluit u aan bij de LinkedIn groep.

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu