Ontdek SCANMAN, een unieke benadering voor automatische factuurverwerking binnen JD Edwards. SCANMAN koppelt naadloos de beste scan-oplossing aan JD Edwards EnterpriseOne en maakt slim gebruik van de daarin beschikbare standaardfuncties voor het verwerken en accorderen van facturen. Absoluut uniek is dat SCANMAN ‘out of the box’ werkt.

Over SCANMAN

De implementatie van verschillende automatische factuurverwerkingsoplossingen voor JD Edwards kunnen een lange doorlooptijd hebben. Projecten zijn vaak ingewikkeld en kostbaar en leveren een duplicatie op van functionaliteit die al beschikbaar is binnen JD Edwards, met als gevolg: complexe en kostbare back-end integraties en hoge kosten.

SCANMAN maakt volledig gebruik van standaard functies in JD Edwards, waardoor het synchroniseren van data tussen JD Edwards en een factuurverwerkings-applicatie niet nodig is.

De door de OCR herkende factuurgegevens worden direct JD Edwards in gebracht. Met workflows en notificaties is het hele proces van de ontvangst tot de betaling van een factuur, binnen JD Edwards vormgegeven. Dankzij deze unieke benadering is SCANMAN snel en simpel te implementeren en heeft u de voordelen van automatische factuurverwerking binnen handbereik.

Bekijk hoe SCANMAN werkt

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Scanman van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur direct een bericht naar Joost Engel voor meer informatie Joost.Engel@forzaconsulting.eu. U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

De voordelen van SCANMAN

Met SCANMAN verhoogt u de efficieny van de crediteurenafdeling door het automatiseren van het factuur-verwerkingsproces. SCANMAN scant en herkent binnenkomende facturen automatisch en registreert deze vervolgens in uw JD Edwards. Vervolgens maakt de tool een JD Edwareds logged voucher aan. De logged voucher zorgt ervoor dat alle facturen worden geregistreerd op basis van de voorwaarden en condities zoals deze door de crediteurenafdeling zijn bepaald.

De JD Edwards workflow engine verzorgt het delegeren- en goedkeuringsproces van uw inkomende facturen. Inkooporder gerelateerde facturen worden direct voor matching naar de JD Edwards Voucher Match Automation applicatie verstuurd en gematcht waarbij gebruik gemaakt wordt van de standaard functionaliteiten. Kostenfacturen worden automatisch aan de juiste budgethouder gedistribueerd voor goedkeuring.

Zo maakt SCANMAN optimaal gebruik van de standaard functionaliteit bij het stroomlijnen van het crediteurenadministratieproces. Met SCANMAN verkort u de doorlooptijd van het betalingsproces, heeft u altijd inzicht in de status van uw facturen, legt u uw facturen centraal vast, beschikt u over een volledig audit trail en werkt u vanuit één enkele applicatie; uw JD Edwards ERP.

Download SCANMAN Factsheet

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu