SEPA optimaliseert de ondersteuning van de SEPA betalingswijze. De oplossing garandeert volledige controle en beveiliging over uw betalingstransacties voor zowel inkomende als uitgaande betalingen. Met de SEPA Enhancement beschikt u over een volledig geoptimaliseerd betaalproces.

De SEPA enhancement van Forza

Met de introductie van de SEPA betalingswijze is het betaalproces in de JD Edwards software ingrijpend veranderd. Oracle heeft een aantal ESU’s beschikbaar gesteld om de veranderingen in de software uit te rollen. Bij het implementeren van de SEPA software werd het duidelijk dat we verschillende optimalisaties op de standaard konden toepassen.

De Forza Consulting SEPA Enhancement is beschikbaar op zowel het uitgaande betalingsproces (SEPA Credit Transacties, SCT) als het inkomende betalingsproces (SEPA SDD). Zowel het uitgaande als inkomende betalingsproces kunnen los van elkaar worden geoptimaliseerd, ook kan de SEPA oplossing volledig met de Bank & Cash Management oplossing geïntegreerd worden.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over SEPA van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

SEPA Credit Transacties (SCT)

De Forza SEPA Credit Transactie verbetert het standaard proces op twee kritische punten. De SCT oplossing ondersteunt alle bankformaten uit alle SEPA-landen en van alle banken, in tegenstelling tot één enkel bankformaat. Bovendien wordt het XML bestand volledig beveiligd, waar bedragen en rekeningnummers op het standaard bestand nog veranderd kunnen worden.

Forza’s SEPA Credit Transactie oplossing garandeert dat uw SCT betaalbestanden overal in het Europees betaalgebied door alle banken worden geaccepteerd. Bovendien wordt de integriteit van de betaalbestanden geborgd. SEPA SCT biedt de zekerheid dat betalingen soepel, correct en tijdig worden uitgevoerd en dat betaalbestanden zijn beveiligd tegen fraude.

  • Ondersteunt alle bankformaten voor SCT in alle SEPA-landen
  • Mogelijk nieuwe formaten worden in SEPA SCT opgenomen
  • Hash totalen borgen de integriteit van het XML bestand

 

SEPA incoming direct debits (SDD)

De Forza SEPA oplossing verbetert een aantal beperkingen in het betaalproces met automatische incasso’s. Met onze oplossing wordt de kans op het maken van fouten verkleind door het implementeren van een logische volgorde in het proces. Bovendien worden diverse controleslagen geïmplementeerd waardoor efficiënt betalingscontroles zijn uit te voeren.

  • Een enkele werkplek voor alle activiteiten
  • Interactieve verwerking van errors
  • Verbeterde mandaat registratie
  • Garandeert correcte XML berichten
  • Facturen worden alleen afgewikkeld wanneer de ontvangst bij de bank is geboekt

 

Download SEPA factsheet

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu