WAPMAN voor EnterpriseOne stelt JD Edwards klanten in staat om print queue data en hier aan gerelateerde gegevens gestructureerd te archiveren of te verwijderen.

Output bewaren

Doorgaans worden in een JD Edwards EnterpriseOne omgeving dagelijks honderden tot duizenden batchprogramma’s gedraaid. De output die deze programma’s genereren worden opgeslagen in twee locaties: In de ‘WSJ’ (Work with Submitted Jobs) tabellen en in de printqueue folders op de enterprise servers.

Gewoonlijk wordt deze output niet bewaard en na verloop van tijd verwijderd. Maar voor verschillende programma’s kan gelden dat de gebruikers de output willen bewaren. Mogelijk om basis van juridische gronden of company policy. Standaard heeft EnterpriseOne geen mogelijkheid om bepaalde output te archiveren. Output wordt verwijderd op basis van het aantal retentie dagen dat voor het verwijder process kan worden aangegeven.

Met WAPMAN kan gestructureerd bewaard en verwijderd worden met behulp van enkele nieuwe applicaties, waaronder een document browser en document viewer. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over WAPMAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of stuur een bericht naar Joost van Strien Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu