WORKFLOW & COLLABORATION is een flexibele cloud-based workflow-oplossing, waarmee u uw stafafdelingen voorziet van simpele, intuïtieve software. De oplossing is volledig geïntegreerd met uw JD Edwards-omgeving, waardoor verschillende afdelingen beter met elkaar kunnen samenwerken.

Over WORKFLOW & COLLABORATION

Collega’s op afdelingen als HR, Sales en Marketing maken graag gebruik van IT-oplossingen die eenvoudig te bedienen zijn, die aanzetten tot samenwerking en waarbij geen grote hoeveelheden data hoeven te worden ingevoerd. WORKFLOW & COLLABORATION biedt deze afdelingen een dynamische omgeving, waarin handmatige stappen in uw workflows worden geautomatiseerd. Bovendien biedt de oplossing verschillende opties om de samenwerking en onderlinge communicatie te versterken. In combinatie met JD Edwards is het dé totaaloplossing voor het vereenvoudigen en verbeteren van uw processen.

Waarom WORKFLOW & COLLABORATION?

  • Automatisch toewijzen van taken aan acties binnen JD Edwards
  • Bevordert communicatie en samenwerking
  • Digitaliseert uw stapels papieren formulieren en documenten
  • Eenvoudig bijhouden van openstaande en afgeronde taken
  • Toewijzen van rollen met minimale interactie binnen JD Edwards
  • Een alternatieve manier om in het systeem te voeden met data
  • Een eenvoudige, flexibele en effectieve user-interface
  • Beschikbaar via desktop, smartphone en tablet
Download WORKFLOW & COLLABORATION factsheet

Wilt u meer informatie over PACKMAN? Neem dan vrijblijvend contact op met Joost Van Strien via Joost.van.strien@forzaconsulting.eu.

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Hoe werkt het?

WORKFLOW & COLLABORATION geeft direct inzicht in openstaande en afgeronde taken door middel van automatische notificaties, een takenoverzicht en slimme kalenderfuncties. De oplossing stelt u in staat om eenvoudig te schakelen met collega’s en partners, onder meer door de handige chatfunctie en de mogelijkheid om opmerkingen of notities te plaatsen bij iedere stap binnen een workflow. Bovendien heeft de tool sterke integratiemogelijkheden, dankzij een complete set van gebruiksvriendelijke API’s.

De oplossing zorgt ook voor het digitaliseren van inefficiënte handmatige processen. U hoeft niet langer langs al uw collega’s om hen te herinneren aan een nog openstaande taak. Dit gebeurd met WORKFLOW & COLLABORATION namelijk volledig digitaal en automatisch. De verantwoordelijke werknemers krijgen automatisch een bericht met instructies over de openstaande taak. Deze functionaliteiten zijn tot slot beschikbaar via uw desktop, smartphone of tablet.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu